Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Promt Vasipari Gyártó és Kereskedelmi Kft. honlapján. Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek a vállalatunkat.
A cég 1970-ben kezdte meg működését családi vállalkozásként. A precíz, jó minőségű munkának köszönhetoen dinamikusan fejlodtünk. A 90’-es években egy nagyobb gyártelepre költöztünk, ahol azóta is egyre nagyobb volumenü fémtömegcikk, acélszerkezet és tartálygyártás folyik. ISO 9001:2000 szerinti minőségirányítási rendszerünk 2003 óta szintén a magas színvonalú, minőségi termékek gyártását segíti.
Fémtömegcikk üzemünk nagyrészben exportra – a német „MEFA” függesztéstechnikai cégnek - termel, de hazai megrendeléseket is szívesen veszünk.

Acélszerkezet, illetve tartálygyártó üzemünk a fejlesztéseknek köszönhetően a legmodernebb technológiákkal, felkészült szakemberekkel látja el a munkát. Lakatosműhelyünk mind szénacél, mind rozsdamentes anyagok feldolgozását vállalja. Fő profilunk a tartály és acélszerkezet gyártás, ezen belül is az uszodatechnikai eszközök (puffer és homokszűrő tartályok, légtartályok), illetve egyéb kiegészítők gyártása, helyszíni telepítése.

Továbbá vállaljuk egyedi, nyomástartó edények, tartályok gyártását is.

Amennyiben kérdése, észrevétele van, kérjük jelezze felénk!

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, munkájához további sikereket kívánok!Tisztelettel:

Marsi József

Ügyvezeto igazgató